Στα πλαίσια της παρουσίασης των Honor 8X/8X Max, η Κινεζική εταιρία παρουσίασε το Honor Band 4, το «killer» smartband που θέλει να τα βάλει με το Mi Band 3 της Xiaomi. Το νέο smartband διαθέτει AMOLED οθόνη 0.95 ιντσών με δυνατότητα απεικόνισης έως και 45 χαρακτήρων, σε αντίθεση με το Mi Band 3 που απεικονίζει μόλις 24 χαρακτήρες.

Η συσκευή έχει οθόνη κατασκευασμένη από 2.5D γυαλί για αντοχή, ενώ ξεχωρίζει για τον καμπυλωτό σχεδιασμό της. Το νέο band διαθέτει AI λειτουργία για τον υπολογισμό των καρδιακών παλμών, με ακρίβεια έως και 93,4%, αισθητήρες 6 αξόνων καθώς και δυνατότητα αυτόματης αναγνώρισης όταν πάμε να κολυμπήσουμε. Διαθέτει επίσης NFC για πληρωμές Alipay, remote control camera, ξυπνητήρι, αντίστροφη μέτρηση κ.α.

Η Huawei παρουσίασε και μία ειδική έκδοση της συσκευής, με ονομασία Honor Band 4 Running Edition, η οποία έχει δυνατότητα τοποθέτησης και στο πόδι (αν το επιθυμούμε) για να μπορεί να μετρά και από εκεί τα ίδια δεδομένα. Έχει όμως μικρότερη οθόνη, μόλις 0.5 ίντσες σε μέγεθος, ενώ δεν υποστηρίζει την μέτρηση καρδιακών παλμών.

Το Honor Band 4 είναι διαθέσιμο με το κουπόνι: 646f09 στα 27€ από το Banggood με Priority Direct Mail για να μην έχετε τελωνείο!

Αποκτήστε το Honor Band 4 από το Banggood