Συνάντηση θρύλων μεταξύ Hideo Kojima και Gabe Newell

Επισκέφθηκε επίσης τις Pixar και Sucker Punch

Από όταν αποχώρισε από την Konami, ο θρυλικός δημιουργός Hideo Kojima δεν έχει σταματήσει τις συναντήσεις με γνωστούς δημιουργούς του χώρου της ψυχαγωγίας και τις επισκέψεις σε ομάδες ανάπτυξης παιχνιδιών και ταινιών. Τις προηγούμενες ημέρες ο Ιάπωνας ταξίδεψε στην άλλη πλευρά του ατλαντικού στα κεντρικά γραφεία της Sony Interactive Entertainment. Το ταξίδι του Kojima δεν σταμάτησε εκεί όμως. Συγκεκριμένα, ο δημιουργός επισκέφθηκε την Pixar, ενώ πέρασε και από τους developers του Ghost of Tsushima στην Sucker Punch Productions. Τέλος, ο Kojima δεν ξέχασε την Valve που βρίσκεται και αυτή στην περιοχή του Bellevue, Washington. Ο Kojima όχι μόνο είδε τα ολοκαίνουργια γραφεία της Valve, αλλά συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε και με το αφεντικό της εταιρίας, Gabe Newell.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από το πρόσφατο ταξίδι του Ιάπωνα.

pic.twitter.com/ntjs8osIja

— Ayako (Touchy!) (@Kaizerkunkun) October 29, 2018

pic.twitter.com/t75s61KaFI

— 小島秀夫 (@Kojima_Hideo) October 29, 2018

pic.twitter.com/mrYKFMicLJ

— 小島秀夫 (@Kojima_Hideo) October 31, 2018

HIDEO KOJIMA VISITING PIXAR. pic.twitter.com/9rJ0yL7BCH

— Ayako (Touchy!) (@Kaizerkunkun) October 31, 2018

Hideo Kojima today.
本日の小島監督。 pic.twitter.com/L7OLCIi9lb

— Ayako (Touchy!) (@Kaizerkunkun) October 30, 2018

I was blown away by Pixar’s Luxo Jr. That’s when I started my career in game industry. I couldn’t focus on the job (MGS1) for awhile after seeing the full length CGI animation worldwide debut. It’s Pixar’s creativity & technology that CGI got recognized as art & entertainment. pic.twitter.com/yHJX2fCqQI

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) October 31, 2018

Visited Sucker Punch on the Halloween! took pictures with Brian, Nate, and Jason. pic.twitter.com/phaiwiABoZ

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) October 31, 2018

Visited VALVE. Took pic with Gabe. pic.twitter.com/luIBxW7YSX

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) October 31, 2018

Το αν οι δύο αυτοί θρύλοι του gaming αντάλλαξαν ιδέες για τα… τρίτα κεφάλαια των παιχνιδιών τους, δηλαδή Half-Life 2: Episode 3 και Metal Gear Solid V – Chapter 3, παραμένει άγνωστο. Το σίγουρο είναι πως ο Hideo Kojima είναι απασχολημένος με την δημιουργία του άκρως αναμενόμενου Death Stranding, ενώ η Valve προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Artifact σε μερικές ημέρες.