‘Υστερα από την επίσημη ανακοίνωση των νέων Mate 20 και Mate 20 Pro, σειρά έχει βεβαίως το νέο το Huawei Watch GT. Είναι το πρώτο smartwatch της εταιρείας το οποίο απομακρύνεται από το Wear OS της Google και εξοπλίζεται με λογισμικό της ίδιας της Huawei. Το design του είναι ιδιαίτερα κλασσικό θα λέγαμε και αποτελείται από 316L stainless steel. Υπάρχουν δυο crowns, εξοπλίζεται με οθόνη AMOLED 1.39 ιντσών και μετρητή καρδιακών παλμών.

Υπάρχουν πλήθος features που αφορούν την παρακολούθηση της σωματικής δραστηριότητας και θα σας μεταφέρει τις ειδοποιήσεις στο χέρι ώστε να κρατήσετε σε σίγαση το smartphone κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σύμφωνα με την Huawei, μπορεί να παρέχει 2 εβδομάδες αυτονομίας σε μια μόνο φόρτιση και 22 ώρες μπαταρία σε συνεχή άσκηση, GPS, heart rate monitoring.

Εξοπλίζεται με τεχνολογία Truseen 3.0 μέτρησης καρδιακών παλμών, που χρησιμοποιεί την AI. Θα παρέχει πιο επακριβείς μετρήσεις όσο πιο πολύ χρόνο ξοδεύει με έναν χρήστη, ενώ χάρη στον αλγόριθμο AI energy consumption θα παρέχει την προαναφερθείσα διάρκεια αυτονομίας. Το τελευταίο αυτό feature, θα αναλύσει την χρήση και την τοποθεσία σας, θα προβλέπει πότε το χρειάζεστε και πότε όχι και θα μεταβαίνει δυναμικά μεταξύ ενός power-saving mode και ενός performance mode. Το ρολόι θα συγχρονίζει και με Android και iOS συσκευές και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε το Huawei Health app.

Huawei Band 3 Pro

Για όσους δεν ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την εμφάνιση, η Huawei ανακοίνωσε το νέο Band 3 Pro. Το smartband διαθέτει 0.95 ιντσών AMOLED οθόνη και χρησιμοποιεί τους ίδιους αλγορίθμους AI που συναντάμε στο Watch GT.

Το Huawei Watch GT είναι διαθέσιμο σε δυο εκδόσεις Classic (leather band) και Sport (silicone band) με τιμές οι οποίες αγγίζουν τα 249 ευρώ και 199 ευρώ στην Ευρώπη.

Let’s block ads! (Why?)