Ενώ τόσο το Pixel όσο και το Pixel 2 γεννήθηκαν ως “κατασκευασμένα από την Google”, τα φετινά Pixel 3 και 3 XL είναι στην πραγματικότητα τα πρώτα τηλέφωνα σχεδιασμένα από τον γίγαντα της αναζήτησης με τη βοήθεια πρώην υπαλλήλων της HTC.

Ως εκ τούτου, δεν ήταν πραγματικά έκπληξη το γεγονός ότι το Pixel 3 XL χρησιμοποιεί μια κορυφαία οθόνη από τον ηγέτη της αγοράς Samsung , σε αντίθεση με το μοντέλο 2017 Pixel 2 XL , το οποίο κατασκευάστηκε από την LG.

Αλλά μετά από σχολαστικό disassembly του Pixel 3 XL, οι εμπειρογνώμονες του iFixit “έσπασαν” επίσης ένα Pixel 3 για να βρουν κάτι εντελώς απροσδόκητο.

Το Google Pixel 3 teardown αποκαλύπτει την οθόνη της LG, υποδεικνύοντας μεγάλη πρόοδο για την εταιρεία
Το 5,5-ιντσών Google Pixel 3 έρχεται με μια οθόνη LG OLED, αλλά δεν εκπλήσσει, καθώς οι κριτικοί έχουν εξίσου δοξάσει τις δύο νέες συσκευές Pixel για την αστρική ποιότητα των οθονών τους. Tο Pixel 3 δεν είναι μόνο μικρότερο, αλλά και χαμηλότερης ανάλυσης, στα 2160 x 1080 pixels (443 ppi), σε σύγκριση με ανάλυση 2960 x 1440 (523 ppi) στο Pixel 3 XL.Έτσι, αυτό που φαίνεται να έχει καταφέρει η LG εδώ είναι εντελώς αξιοσημείωτο. Λάβετε υπόψη ότι η οθόνη Samsung της μικρότερης Pixel 2 θεωρήθηκε ευρέως ανώτερη από την οθόνη Pixel 2 XL που παρέχεται από την LG με ουσιαστικά κάθε νόημα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Apple έχει βρει τελικά τον δευτερεύοντα κατασκευαστή οθόνης OLED για το iPhone , και αν η LG είναι σε θέση να αυξήσει την παραγωγή αρκετά γρήγορα, η εταιρεία μπορεί να πάρει το μερίδιο του λέοντος των 2019 προμηθειών.

Ακριβώς όπως το Pixel 3 XL, το Pixel 3 έχει βαθμολογηθεί με 4 από τα 10 για την επισκευή, κάτι που δεν είναι υπέροχο, προφανώς έχοντας όλα όσα συμβαίνουν με τον μεγαλύτερο αδερφό του.