Αναπάντεχα το κοινό του “Attack on Titan” ξέμεινε χωρίς επεισόδια για τις Δευτέρες που θα ακολουθήσουν. Νωρίτερα μάθαμε πως, επιβεβαιωμένα, στον ιαπωνικό Τηλεοπτικό Οδηγό τη θέση του anime έχουν καταλάβει άλλα προγράμματα, ενώ δεν υπήρχε προηγούμενη ενημέρωση για το πως θα συνεχιστεί.

Πιο πρόσφατα, ωστόσο, ήρθε η πολυπόθητη ενημέρωση σχετικά με το μέλλον του “Attack on Titan”, την οποία και μετέφερε το comicbook. Ο τιτάνιος κόσμος του Hajime Isayama θα επιστρέψει στη δράση τον Απρίλιο του 2019, με μισή ακόμα σεζόν επεισοδίων. Η πρώτη του σεζόν έκλεισε μετά από 25 επεισόδια και η δεύτερη μετά από 12, οπότε φαίνεται πως η τρίτη θα ακολουθήσει το παράδειγμα της πρώτης και ίσως να παραδώσει ακόμα 13 επεισόδια. Η ιστορία του νέου μισού θα ακολουθήσει το arc “Return to Shiganshina” του manga από το οποίο εμπνεύστηκε.

Για τη σεζόν 3.5 κυκλοφόρησε και μία καινούργια αφίσα, την οποία μετέφερε το comicbook, σε γνωστό ύφος για τη σειρά και με ιδιαίτερο νόημα για τους φαν.

Μέσω Twitter.

Για όσους έχουν μείνει πιστοί στο “AoT” από τα πρώτα επεισόδια, η συγκεκριμένη αφίσα θα ξυπνά αναμνήσεις από την πολύ αρχή του manga και του anime, αλλά και πιο πρόσφατες.

Και για να αγγίξει η αγωνία το κόκκινο, αν δεν το έχει ήδη κάνει, ένα ακόμα teaser βρέθηκε στο φως για το κοινό. Με γρήγορη εναλλαγή παρουσιάστηκαν σκηνές που έχουμε ήδη δει και μερικά από τα πολλά στοιχεία που ακόμα περιμένουν να βρουν μια λύση, ενώ επιβεβαιώθηκε και η επιστροφή του anime με το 50ο του επεισόδιο, τον Απρίλιο του 2019, σύμφωνα και με το comicbook.

Το manga και anime με τίτλο “Attack on Titan”(“Shingeki no Kyojin” ο ιαπωνικός τίτλος) δημιούργησε ο Hajime Isayama, σε ηλικία μόλις 20 ετών. Για την αρχική του μικρή εκδοχή του “Attack on Titan” τιμήθηκε, το 2006, με το βραβείο “Εξαιρετικής Εργασίας” (“Fine Work”). Το 2009, η σειρά άρχισε να εκδίδεται στο Bessatsu Shōnen Magazine του εκδοτικού οίκου Kodansha. Η ιστορία περιπλέκεται γύρω από έναν φανταστικό κόσμο όπου μυστηριώδη πλάσματα, επονομαζόμενα ως Τιτάνες, κατατρώνε το ανθρώπινο γένος. Οι επιζήσαντες έχουν κλεισθεί μέσα σε κολοσσιαία τείχη και αισθάνονται ασφαλείς, μέχρι που μία καταστροφική δύναμη έρχεται να ανατρέψει την κατάσταση.