Με την Anya Taylor-Joy να έχει συναπαντήματα με τους Shelby

Σύμφωνα και  με συναφές δημοσίευμα του Digital Spy, κυκλοφόρησαν καινούργιες εικόνες από το σετ της 5ης σεζόν του αστυνομικού δράματος εποχής Peaky Blinders του Steven Knight (Taboo), με τον φωτογραφικό φακό να έχει απαθανατίσει την πρόσφατα νεοαφιχθείσα στο cast, Anya Taylor-Joy (Thoroughbreds, The Witch, Split).

Η ανερχόμενη ηθοποιός  ειδκότερα συναντιέται με τον ‘Michael’  τον οποίο υποδύεται ο Finn Cole, με τις τοποθεσίες των γυρισμάτων στο Liverpool να έχουν διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε τα σκηνικά να παραπέμπουν στο Detroit των Η.Π.Α. καθώς η φαμίλια των Shelby επεκτείνει και διεθνώς τις δραστηριότητές της κατόπιν διαταγής της κεφαλής της επιχείρησης, ‘Tommy’ (Cillian Murphy).

Το βασικό επιτελείο των ηθοποιών με φόντο πια την Βρετανία του 1929, επανέρχεται δυναμικά στους γνώριμους ρόλους του, με τους Paul Anderson, Helen McCrory, Sophie Rundle, Kate Phillips και Natasha O’Keeffe να δίνουν και πάλι το βροντερό παρόν στην δράση του σόου, ενώ από το project δεν θα λείπουν επίσης οι Aidan Gillen και Jack Rowan. Το Κραχ της περιόδου εκείνης έχει φέρει από τη μία μεγάλες προκλήσεις και από την άλλη σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες δεν σκοπεύει να αφήσει να παρέλθουν ανεκμετάλλευτες η γνωστή οικογένεια παρανόμων.

Ο 5ος κύκλος του Peaky Blinders θα προβληθεί στην μικρή οθόνη μέσα στο 2019, μετακομίζοντας από το BBC Two στο BBC One. Παρακάτω έπονται και άλλες σχετικές λήψεις: