Μόλις μια βδομάδα μετά την ακύρωση του “Iron Fist”από το Netflix , η υπηρεσία streaming αποφάσισε να ακυρώσει και το “Luke Cage”.

“Δυστυχώς, το ‘Luke Cage’ δεν θα επιστρέψει για 3η σεζόν”, είπαν οι Netflix και Marvel σε κοινή τους δήλωση. “Όλοι στην Marvel Television και το Netflix είναι ευγνώμονες στους showrunner, σεναριογράφους, cast και συνεργείο που ζωντάνεψαν τον Ήρωα του Χάρλεμ για δύο χρόνια, και σε όλους τους fans που υποστήριξαν την σειρά”.

Η σειρά δεν είχε πάρει και τα θετικότερα σχόλια σε σχέση με τα “Daredevil”, “Jessica Jones” και “The Punisher”, ωστόσο κατάφερε να συνεχίσει για 2η σεζόν. Και τώρα φαίνεται ότι ήρθε η ώρα ο ήρωάς μας να πει ‘αντίο’ στο κοινό του.

Ο Luke Cage απέκτησε δύναμη και σκληρό δέρμα μετά από τα πειράματα που δέχτηκε ενώ βρισκόταν στην φυλακή. Επέστρεψε στην γενέτηρά του, το Χάρλεμ, για να καθαρίσει το όνομά του και να ξεκινήσει από την αρχή την ζωή του. Εν τέλη, κατάφερε να γίνει ο ήρωας της πόλης.

Πρωταγωνιστές ήταν οι Mike Colter, Simone Missick, Theo Rossi και Alfre Woodard. Showrunner και δημιουργός της σειράς ήταν ο Cheo Hodari Coker.

Σε σχετικά νέα, ο Daredevil έκανε πρεμιέρα προχθες στο Netflix, με ένα easter egg που προμηνύει τη σύνδεση του με τους Avengers. Η “Jessica Jones” έχει κι εκείνη στα σκαριά μία 3η σεζόν, αλλά μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες το κανάλι βρισκόταν σε αναζήτηση νέου showrunner. Το “The Punisher” θα έχει 2η σεζόν και απίθανη είναι η πιθανότητα να δούμε την 2η σεζόν του “Defenders”, αν και ο Jeph Loeb άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας νέας ομάδας.