Το αντίο στον λατρεμένο διπολικό χάκερ θα είναι χορταστικό.

Το αναπόφευκτο φινάλε του Mr. Robot κοντοζυγώνει και αναμένεται να έρθει στις οθόνες μας μέσα στο 2019, ωστόσο ακόμη να μάθουμε αρκετές νέες πληροφορίες για αυτήν. Ο ιθύνων νους της λατρεμένης τηλεοπτικής σειράς, Sam Esmail, αποκάλυψε πόσα επεισόδια θα περιλαμβάνει η 4η και τελευταία σεζόν, μιλώντας αποκλειστικά στο Collider:

Πάντα ήξερα ποιο θα ήταν το τέλος του σόου, οπότε προς το τέλος της Season 3, μπήκαμε στο γραφείο των σεναριογράφων για την Season 4 και τους είπα: ‘Λοιπόν, αυτό είναι το φινάλε. Από εδώ το αφήσαμε. Πόσα επεισόδια έχουμε πραγματικά; Ας μην το τραβήξουμε παραπάνω από όσο πρέπει. Ποιος είναι ο αριθμός; Και ανακαλύψαμε ότι ο αριθμός ήταν το 12 και σε αυτόν καταλήξαμε. Οπότε είπαμε ‘εδώ πρέπει να τελειώσει. Ας ολοκληρώσουμε την επόμενη σεζόν’.

Επομένως, η τελευταία σεζόν του Mr. Robot θα αποτελείται από 12 επεισόδια, όπως συνέβη και με την 2η σεζόν την οποία σκηνοθέτησε εξ’ ολοκλήρου ο Esmail. Στην πρώτη και την τρίτη σεζόν ο αριθμός των επεισοδίων ήταν 10 έκαστος. Αναμένουμε, λοιπόν, μεγάλο ενδιαφέρον πως θα κλείσει η ιστορία του αγαπημένου διπολικού χάκερ, Elliot Alderson του Rami Malek, ο οποίος αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση με την ερμηνεία του ως Freddie Mercury στο Bohemian Rhapsody (1 Νοεμβρίου).

Το Mr. Robot Season 4 θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019.