Αρχική News Game News Στο επόμενο «Assassins Creed» θα είστε Viking

Στο επόμενο «Assassins Creed» θα είστε Viking

1130
0

Θα λέγεται «Assassins Creed Ragnarok» και θα σας βάλει στην υπηρεσία του Ράγκναρ Λόθμπροκ!

Στο δρόμο που χάραξε το «God of War» βαδίζει το «Assassin’s Creed»! Όπως ο Κράτος άφησε την ελληνική μυθολογία για τη σκανδιναβική στο τελευταίο παιχνίδι, έτσι και ο ήρωας που θα διαδεχτεί τον Αλέξιο και την Κασσάνδρα του «Assassin’s Creed Odyssey» θα είναι ένας Βίκινγκ, και μάλιστα σύμμαχος του Ράγκναρ Λόθμπροκ (που μάθαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Vikings»).

Τίτλος του νέου παιχνιδιού; «Assassin’s Creed Ragnarok»! Ωστόσο δεν πρόκειται για επίσημη ανακοίνωση, αλλά για πληροφορίες που διέρρευσαν λίγο πριν από τη μεγάλη έκθεση ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας Ε3 στο Λος Άντζελες – όπου ελπίζουμε σε κάτι πιο χειροπιαστό. Μαζί με το όνομα, κυκλοφόρησαν και οι εξής πληροφορίες / φήμες, που βρήκαμε στο Resetera:

  • Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 και θα είναι cross-gen, δηλαδή θα παίζει στις παιχνιδομηχανές αυτής της γενιάς, αλλά και της επόμενης.
  • Σχεδιάζεται κυρίως από την Ubisoft Montreal με βοήθεια από την Unisoft Sofia.
  • Ο χάρτης του χωρίζεται σε επτά βασίλεια που περιλαμβάνουν ολόκληρη τη Βρετανία, τη Δανία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία. Τα βασίλεια είναι χωρισμένα σε περιοχές και οι περιοχές περιλαμβάνουν οικισμούς με επιλογές customization αλλά και in-game σύστημα οικονομίας.
  • Ο βασικός ήρωας θα είναι συνεργάτης του Ράιαν Λόθμπροκ και σκοπός του θα είναι η δημιουργία του Μεγάλου Στρατού των Βίκινγκ, ή Μεγάλου Στρατού των Απίστων (Great Heathen Army) όπως τον αποκαλούσαν οι Αγγλοσάξωνες. Στην πορεία γίνεται Assassin και θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το χαρακτηριστικό hidden blade.
  • Θα υπάρχουν κι εδώ πλοία (δεν γίνονται Βίκινγκς χωρίς πλοία) αλλά θα χρησιμοποιούνται περισσότερο για εξερεύνηση και όχι τόσο για ναυμαχίες. Γενικά, ολόκληρο το παιχνίδι θα δίνει έμφαση στην εξερεύνηση.
  • Η ασπίδα παίζει μεγαλύτερο ρόλο σε σχέση με το «Assassin’s Creed» και δίνεται ιδιαίτερο βάρος στη δημιουργία και τη χρήση της. Το ίδιο ισχύει και για την πανοπλία, ενώ ο παίκτης θα μπορεί να αλλάζει ρούχα όποτε το επιθυμεί, καθώς η εμφάνιση επηρεάζει την υποδοχή του στα διάφορα βασίλεια.