Τα Samsung Galaxy Note 10 και Galaxy Note 10 Pro είναι χωρίς αμφιβολία δυο από τα πιο αναμενόμενα smartphones για φέτος. Σύμφωνα με τον ICE Universe, θα διαθέτουν το optimization και την τελειότητα που χαρακτηρίζει τα Samsung Galaxy S10 και Galaxy Note 9 και για να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς του αυτούς, προέβη στη δημοσίευση, ορισμένων άκρως σημαντικών πληροφοριών.

Η τρέχουσα έκδοση του Galaxy Note 9, διαθέτει 18.5:9 display μαζί με σχετικά μεγάλα bezels. Αλλά όπως είχε επιβεβαιωθεί πολύ πρόσφατα, το Galaxy Note 10 θα εξοπλιστεί με panel 19:9, επιτρέποντας έτσι την ύπαρξη πιο λεπτών bezels και μεγαλύτερου screen to body ratio. Ως συνέπεια όλων των αλλαγών αυτών, τα Note 10 και Note 10 Pro, αναμένεται να υιοθετήσουν μικρές οπές στις οθόνες τους, όπως έγινε και με τη σειρά Galaxy S10. Σύμφωνα με τον Ice Universe ωστόσο, η Samsung θα αλλάξει τη θέση της μπροστινής κάμερας. Συγκεκριμένα στοιχεία για το νέο layout δεν έχουμε, αλλά ένα συμμετρικό design στο Note 10, που θα περιλαμβάνει μια κεντρική οπή αντί για μια που θα βρίσκεται τοποθετημένη στη μια ή στην άλλη γωνία, είχε ακουστεί εξαιρετικά πιθανή.

Μαζί με το ανανεωμένο ριζικά μπροστινό panel, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην πίσω πλευρά και εκεί νέο σχεδιασμό. Όταν ο ice Universe ρωτήθηκε αν κάτι τέτοιο σημαίνει κάμερα σε κάθετη διάταξη, απάντησε θετικά. H Samsung προηγουμένως χρησιμοποίησε ένα σύστημα κάμερας σε κάθετη διάταξη στο κέντρο στο Galaxy S9 σε μια προσπάθεια να το διαφοροποιήσει από το Galaxy Note 8. Με τα προβλήματα όσον αφορά την μπαταρία που εγείρονται όμως και με τα Note 10 και Note 10 Pro να λέγεται ότι θα διαθέτουν μπαταρίες 4.300 mAh και 4.500 mAh αντίστοιχα, ένα setup στο κέντρο φαντάζει μη πιθανό, αφήνοντας την εταιρεία με μια μόνη επιλογή.

Όπως είδαμε στο Galaxy Fold και σε πολλά μεσαίου κόστους smartphones, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Note 10 να υιοθετήσει σύστημα κάμερας σε κάθετη διάταξη, τοποθετημένο στην πάνω αριστερή γωνία. Θα διαφοροποιήσει τις συσκευές από τη σειρά Galaxy S10 και θα αποφύγει τον πονοκέφαλο για την μπαταρία, επιτρέποντας έτσι τις μεγαλύτερες χωρητικότητες. Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε, ότι ο Ice Universe επισημαίνει, πως η Samsung θα προσφέρει στο Galaxy Note 10 το hardware της κάμερας του S10, ενώ είναι πιθανή και ύπαρξη UFS 3.0 αποθηκευτικού χώρου.

Da Vinci’s two biggest changes:
1.Change the front camera position
2.Change the rear camera position

— Ice universe (@UniverseIce) May 19, 2019

Let’s block ads! (Why?)