Το OnePlus 7 Pro παρουσιάστηκε επιτέλους επίσημα, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και έχοντας ήδη περιγράψει τον τρόπο για να κατεβάσεις τα επίσημα wallpapers, σειρά έχουν τώρα οι εφαρμογές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε παλαιότερα smartphones. Πιο συγκεκριμένα, τα OnePlus Pro Camera και Gallery apps μπορούν να προσθέσουν νέα features σε παλαιότερες OnePlus συσκευές που τρέχουν Android 9 Pie.

Αρχικά. η έκδοση 3.2.91 του OnePlus camera app. Η έκδοση αυτή αναδιοργανώνει τις ρυθμίσεις, αφαιρεί το Smiles Capture, μετονομάζει το “Auto Nightscape Scene Detection” σε “Smart Content Detection,” και προσθέτει νέα “Customized modes.” Αυτή η ρύθμιση customized mode σου επιτρέπει να αλλάζεις την σειρά των modes που εμφανίζεται στην κάτω μπάρα του camera app. Η εφαρμογή της κάμερας έχει επίσης Google Lens integration. Το Lens εικονίδιο έχει αντικατασταθεί από μια άλλη λειτουργικότητα. Απλά πατήστε και κρατήστε πιεσμένο με το δάχτυλο σε οποιοδήποτε σημείο του viefinder για να ενεργοποιηθεί το Lens feature.

Download OnePlus Camera 3.2.91

Στη συνέχεια, έχουμε την 3.2.7 έκδοση του OnePlus Gallery app. Το update φέρνει νέο carousel interface για το Collections. Είναι το σημείο για όλους τους φακέλους που υπάρχουν στη συσκευή, όπως τα screenshots. Έχει πλέον ένα νέο και πιο εύκολο στη πλοήγηση UI, ενώ φέρει και άλλες μικρές αλλαγές.

Download OnePlus Gallery 3.2.7

Let’s block ads! (Why?)