Νωρίτερα σήμερα, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει το smartphone Galaxy M40 στην Ινδία στις 11 Ιουνίου στις 6 μ.μ. Μέσα από τα teasers, ο γίγαντας τεχνολογίας της Νότιας Κορέας έχει ήδη αποκαλύψει ότι το τηλέφωνο θα καταφθάσει με μια Infinity-O οθόνη, μια εγκατάσταση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος και επεξεργαστή της σειράς Snapdragon 600. Τώρα έχουμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές της φωτογραφικής μηχανής του επερχόμενου smartphone.

Galaxy M40

Σε μια συνομιλία με το 91mobiles, ο Asim Warsi, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Smartphone Business της Samsung India αποκάλυψε ότι το Galaxy M40 θα έχει μια κύρια κάμερα 32-megapixel στο πίσω μέρος. Για selfies, το τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα 16-megapixel. Ο κ. Warsi ανέφερε επίσης ότι το Galaxy M40 θα είναι μια ναυαρχίδα που θα προσφέρεται σε τιμή γύρω στα Rs 20,000 (€ 257). Δυστυχώς, το στέλεχος της εταιρείας απέφυγε να αποκαλύψει οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο smartphone της σειράς Galaxy M.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, το Samsung Galaxy M40 θα διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 675, με τη βοήθεια κάρτας γραφικών Adreno 612. Το τηλέφωνο λέγεται ότι έρχεται με 6GB RAM και 128GB μνήμη αποθήκευσης, και θα τρέχει Android 9 Pie από το κουτί με το One UI της εταιρείας από πάνω. Το smartphone φημολογείται ότι θα διαθέτει μια ογκώδη μπαταρία με υποστήριξη για τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Άλλες λεπτομέρειες για το τηλέφωνο δεν έχουν αποκαλυφθεί αυτή τη στιγμή.

Το Samsung Galaxy M40 θα κυκλοφορήσει τρεις μήνες μετά το Galaxy M30 στη χώρα. Το τελευταίο έρχεται σε δύο RAM παραλλαγές – 4GB / 6GB και είναι διαθέσιμα για Rs 14.990 και Rs 17.990 αντίστοιχα.