Ο Kyle Bennett από την ιστοσελίδα HardOCP το κάνει ξανά. Πριν λήξει το NDA, διάστημα κατά το οποίο απαγορεύεται να δημοσιευθεί οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την κάρτα, το website προέβη στην δημοσίευση του πρώτου επίσημου review της νέας κάρτας γραφικών. Η GeForce RTX 2070 είναι πολύ πιο ακριβή από την GTX 1080 και περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις και ως προς τις επιδόσεις.

Πρόκειται για μια κάρτα η οποία υπόσχεται να παρέχει κορυφαίες επιδόσεις και επόμενης γενιάς γραφικά, μέσω της τεχνολογίας Turing, όπως το RTX και DLSS. Η ερώτηση που προκύπτει πόσο γρήγορη θα είναι.

1 από 3

Όπως μπορείτε να δείτε και από αυτά τα πρώτα benchmarks, η RTX 2070 παρέχει ένα σαφές προβάδισμα σε σχέση με την GTX 1080. Όχι μόνο αυτό, αλλά σαφώς βελτιωμένος είναι και ο minimun αριθμός FPS. Το μόνο πρόβλημα, είναι ότι η RTX 2070 είναι πολύ ακριβότερη σε σχέση με την GTX 1080. Και αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν μια 1440p gaming κάρτα στα max settings των παιχνιδιών.

1 από 2

Η συγκεκριμένη κάρτα που είχε ο reviewer στα χέρια του μπορούσε να διατηρήσει ένα minimum boost της τάξης των 1920MHz. Είναι σίγουρο ότι θα μπορεί να ξεπεράσει τα 2.0GHz με λίγο OC. Φυσικά, δεν απουσιάζει και ο RGB φωτισμός και ο διπλός ανεμιστήρας.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το πλήρες Review

Let's block ads! (Why?)