Το Xiaomi Mi Mix 3 είναι ένα ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα smartphones της Xiaomi. Νέα βίντεο και φωτογραφίες δημοσιεύονται, δίνοντάς μας μια πολύ καλή εικόνα για το τι πρέπει να περιμένουμε από τη νέα συσκευή. Να σημειώσουμε, ότι την επόμενη εβδομάδα, στις 25 Οκτωβρίου συγκεκριμένα, η Xiaomi θα προβεί στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Xiaomi Mi Mix 3. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε υποστήριξη 5G, ως 10GB RAM.

Το πιο εντυπωσιακό για το νέο αυτό smartphone είναι αναμφισβήτητα το slider design, όπου η οθόνη μεταβαίνει προς τα κάτω για να αποκαλυφθεί η διπλή κάμερα των 24MP.

Η μπροστινή κάμερα του Mi Mix 3, όπως είχε αποκαλυφθεί πρηγουμένως από την Xiaomi, θα διαθέτει face detection. Και δεν θα χρησιμοποιείται μόνο για το ξεκλείδωμα του smartphone, καθώς ακόμη ένα βίντεο, δείχνει ότι με το Mi Mix 3 μπορείς να ξεκλειδώσεις και ένα Windows Pc.

Άγνωστο παραμένει ωστόσο αν θα υπάρχει και σαρωτής αποτυπωμάτων. Πάντως η μετακινούμενη οθόνη της συσκευής, είναι ιδιαίτερα λεπτή για να στεγάζει και μια μέθοδο βιομετρικής αναγνώρισης.

Ο συνιδρυτής της Xiaomi, Lin Bin, μας δίνει μια πρώτη ιδέα από το τι πρέπει να περιμένουμε από την κάμερα τις συσκευής. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Twitter με το Bokeh mode. Βέβαια δύσκολα μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα προς το παρόν, καθώς οι φωτογραφίες έχουν υποστεί συμπίεση για να ανέβουν στο Weibo.

Let's block ads! (Why?)