Σήμερα είχαμε βγει για αναζήτηση Gimbal για το κινητό, ώστε να έχουμε την τέλεια σταθεροποίηση. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να τραβήξουμε άριστα πλάνα με πιο κινηματογραφικό στυλ, ώστε να δώσουμε άλλο αέρα τόσο σε πλάνα για την σελίδα, αλλά και σε αυτά των προσωπικών μας στιγμών. Έτσι βρήκαμε το FeiyuTech Vimble 2 στο TomTop, που είναι σε προσφορά στα €69 (από τα €150). Η αποστολή είναι δωρεάν και duty free, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με το τελωνείο.

Το εν λόγω gimbal μας δίνει πολύ καλύτερη σταθεροποίηση στην συσκευή μας, ενώ έχει και πολλές έξτρα λειτουργίες, ώστε να πάμε εκτοξεύσουμε την δημιουργικότητά μας. Άλλωστε κανείς μας δεν θέλει κουνημένα πλάνα, πόσο μάλλον στις στιγμές που μετράνε.

Πέρα από την άριστη σταθεροποίηση, μας δίνει μοχλό ελέγχου και περιστροφής, για να μην χρειάζεται να στρέφουμε τα χέρια μας και το σώμα μας, κρατώντας το κινητό μας ακόμα πιο σταθερό. Η περιστροφή του κινητού μπορεί να μας προσφέρει επίσης άριστες πανοραμικές λήψεις ή πανοραμικές φωτογραφίες.

Επίσης έχουμε πλέον λειτουργίες panning και pan & tilt, που θα πάνε τις λήψεις μας σε άλλο επίπεδο. Εκτός αυτό το gimbal επεκτείνεται μέχρι και 18cm, που το κάνει ιδανικό για σταθερές λήψεις του εαυτού μας, μια λειτουργία που θα αγαπήσουν όσοι κάνουν live αναμεταδόσεις στα social media και στο YouTube.

Φυσικά τα πλήκτρα λήψης βίντεο και φωτογραφίας είναι πάνω στην λαβή του, για να μην χρειάζεται να το φέρνουμε κοντά μας για να πατήσουμε την οθόνη, χαλώντας έτσι τα πλάνα μας. Φυσικά έχουμε και πλήκτρα για zoom in και zoom out, για τον ίδιο λόγο.

Μια ακόμα λειτουργία είναι το face και object tracking, που κρατάει το θέμα μας πάντα μέσα στο πλάνο.

Το Gimbal έχει αυτονομία μέχρι και 5 ώρες και διαθέτει θύρα micro USB για να το φορτίζουμε με power bank την ώρα της χρήσης.

Let’s block ads! (Why?)