Απέχουμε μερικούς μήνες ακόμη από την παρουσίαση του Samsung Galaxy S21 ωστόσο το androidpolice σε ένα ένα έκτακτο δημοσίευμά του αναφέρεται στα χαρακτηριστικά και στα features της επόμενης οικογένειας Galaxy S συσκευών, τα οποία τα επιβεβαίωσε με πολλές πηγές. Ακόμη και επίσημα press renders κατάφερε να δει ωστόσο δεν μπορεί να τα δημοσιεύσει για να προστατεύσει την ταυτότητα της πηγής του.

Όπως συμβαίνει και με τη σειρά Samsung Galaxy S20 θα υπάρχουν τρια διαφορετικά μοντέλα του Samsung Galaxy S21. Τα Galaxy S21, Galaxy S21+, και Galaxy S21 Ultra με κωδικές ονομασίες O1, T2 και P3 αντίστοιχα. Όσον αφορά τις χρωματικές εκδόσεις, το Galaxy S21 θα έρθει σε Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom White και Phantom Pink. Το Galaxy S21+ θα γίνει διαθέσιμο σε Phantom Silver, Phantom Black και Phantom Violet. Το Galaxy S21 Ultra θα έρθει μόνο σε Phantom Silver και Phantom Black. Η πηγή επίσης υποστηρίζει ότι το βασικό μοντέλο θα διαθέτει πλαστικό στο πίσω μέρος, ενώ στο Galaxy S21 Ultra θα χρησιμοποιηθεί γυαλί. Η πηγή δεν μπορεί να επιβεβαιώσει το υλικό του S21+, γιατί όπως λέει η ανταπόκριση του κόσμου στο πλαστικό ήταν πιο θετική από ότι ανέμενε η Samsung.

Στο εσωτερικό των συσκευών θα υπάρχουν δυο επεξεργαστές όπως συνήθως, ανάλογα με την αγορά. Η Samsung θα χρησιμοποιήσει τον Snapdragon 875 και τον Exynos 2100. Ο Exynos 2100 θα είναι στα ίδια επίπεδα ή λίγο καλύτερος από τον Snapdragon 875 σύμφωνα με την πηγή, αν και κάτι τέτοιο βέβαια μένει να το δούμε στη πράξη. Ο νέος Exynos επίσης θα παρουσιάζει σημαντικά μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας να είναι σημαντικά βελτιωμένη. Τόσο ο Exynos 2100 όσο και ο Snapdragon 875 θα είναι 5G chips και θα υπάρχουν 5G εκδόσεις κάθε S21 μοντέλου. Δεν γνωρίζουμε αν η Samsung θα αναπτύξει LTE only εκδόσεις, γνωρίζουμε ότι το S21 Ultra θα είναι το μοναδικό μοντέλο που θα πάρει υποστήριξη WiFi 6Ε, με την εταιρεία να ισχυρίζεται ότι θα είναι κατά 2x πιο γρήγορο από το standard Wifi 6.

Η μπαταρία, η οθόνη και οι κάμερες στις επόμενες Samsung συσκευές στην επόμενη σελίδα

Let's block ads! (Why?)