Στη σειρά των Redmi K30 υπάρχουν τηλέφωνα με ρυθμό ανανέωσης 60Hz, 120Hz, ή 144Hz, LCD ή OLED panels, και γενικά επικρατεί ένα μπέρδεμα. Το ίδιο ισχύει και στη φόρτιση που βρίσκουμε επιλογές με 27W, 30W, ή 33W. Ο Digital Chat Station όμως ισχυρίζεται ότι στα Redmi K40 όλα θα λειτουργούν ρολόι.

Σύμφωνα με τον leaker, όλα τα Redmi K40 θα έχουν ίδια ταχύτητα φόρτισης και ίδιο ρυθμό ανανέωσης στις οθόνες τους. Αυτό μπορεί να είναι καλό και κακό. Καλό γιατί θα υπάρχει ομοιομορφία και ίσως οι διαφορές συναντώνται στις κάμερες, τον επεξεργαστή, και τη μπαταρία. Κακό γιατί αν θες ένα πιο οικονομικό τηλέφωνο με χαμηλό ρυθμό ανανέωσης και αξιόλογη φόρτιση θα πρέπει να ψάξεις σε άλλη σειρά ή εταιρεία.

Οι περισσότερες αναφορές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα Redmi K40 θα έχουν ταχύτητα φόρτισης μεγαλύτερη από τα 33W του K30 Pro και υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz ή τα 144Hz του Redmi K30S Extreme Edition. Το θεωρώ λίγο δύσκολο για τα 144Hz, αλλά νομίζω ένα πακέτο με 120Hz και 66W γρήγορη φόρτιση είναι εφικτό. Μετά η εταιρεία παίζει με τις κάμερες και τους επεξεργαστές και εσύ πληρώνεις αν θες κινητό με επιδόσεις ή μία φωτογραφική μηχανή με μεγάλη οθόνη.

Let's block ads! (Why?)