Η προσθήκη μιας δευτερεύουσας οθόνης στο PC σου, αυξάνει σε σημαντικό επίπεδο το βαθμό παραγωγικότητας και της ευκολίας, αλλά πριν προβείς στην αγορά μιας νέας οθόνης θα πρέπει να αναρωτηθείς. Θα σου χρειαστεί μια δεύτερη οθόνη συνεχώς; Αν έχεις στη κατοχή σου ένα iPad μπορεί να έχεις ακούσει για το Duet Display, ένα δημοφιλές app δεύτερης οθόνης. Το Android έχει και αυτό με τη σειρά του αντίστοιχες εφαρμογές. Tο techwiser δημοσιεύει σήμερα τις καλύτερες λύσεις για να κάνεις το Android smartphone σου μια δεύτερη οθόνη.

Spacedesk

Το Spacedesk αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή μετατροπής του Android smartphone σου σε μια δευτερεύουσα οθόνη για τα Windows PCs. Μπορείς να συνδέσεις το PC με το Android μέσω USB, Wifi, Lan. Η ανάλυση είναι ικανοποιητική και παράλληλα λαμβάνεις και touch υποστήριξη. Για να ξεκινήσεις θα πρέπει να εγκαταστήσεις τους απαραίτητους drivers στο PC. Το app είναι διαθέσιμο για Windows 7 συσκευές και άνω. Ανοίγοντας το app αυτόματα θα ανιχνεύσει και θα παρουσιάσει όλα τα PCs στο ίδιο δίκτυο. Με την εκκίνηση της εφαρμογής στο Android θα μπορέσεις να συνδεθείς στο PC. Η εφαρμογή θα μπορεί να ανιχνεύσει την IP διεύθυνση και το όνομα του συστήματος.

Το Spacedesk αποτελεί την ιδανική λύση αν δεν θέλεις το τηλέφωνο να είναι συνδεδεμένο με ένα USB. Μπορεί να παρατηρήσεις κάποια καθυστέρηση αλλά οφείλεται στην ασύρματη σύνδεση, Το καλό είναι ότι μπορείς να πραγματοποιήσεις την μετάβαση σε hotspot και USB.

Download Spacedesk (free)

Splashtop Wired Xdisplay

Το Splashtop Wired XDisplay, όπως δηλώνει και η ονομασία του, θα απαιτήσει τη χρήση USB. Σε αντίθεση με το Spacedesk, το WiredXDisplay σου επιτρέπει να συνδέσεις το τηλέφωνό σου μόνο μέσω USB. Στα θετικά, από τη στιγμή που συνδέεσαι με έναν ενσύρματο τρόπο, αποκτάς καλύτερη ανάλυση και framerate. Υποστηρίζει HD ανάλυση στα 60 frames per second. Το WiredXDisplay μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε MAC όσο και PC. Mobile apps είναι διαθέσιμα τόσο στο Android όσο και iOS. Το splashtop χρησιμοποιεί USB over Wifi για έναν απλό λόγο, προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία απόκρισης.

Download Splashtop Wired XDisplay (Free)

Chrome Remote Desktop

Σου επιτρέπει τον έλεγχο του PC σου μέσω της Android συσκευής σου. Βασικά ό,τι μπορείς να κάνεις στο desktop σου, μπορείς να το κάνεις και από το Android smartphone σου. Το Remote desktop του Chrome είναι εύκολο στο σετάρισμα και στη χρήση, αλλά με ένα πρόβλημα, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά apps στις δυο οθόνες, το τηλέφωνό σου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επεκτάσιμη οθόνη

Download Google Remote Desktop (free)

iDisplay

Το iDisplay είναι ένα ακόμη display mirroring app. Ξεκίνησε με το macOS και το iOS και γρήγορα επεκτάθηκε σε άλλα λειτουργικά συστήματα. Έχεις εφαρμογές για Windows και Android κάτι που το κάνει cross platform. Υποστηρίζει ως 60fps και προσφέρει και multi touch support. Έχει πλήθος επιλογών με ένα μειονέκτημα, η USB υποστήριξη δεν είναι διαθέσιμη στο Android ακόμη.

Download iDisplay ($18)

Let's block ads! (Why?)