Σήμερα κατά την βόλτα μας στα κινέζικα καταστήματα πέσαμε πάνω στην απόλυτη 360° action camera, που έρχεται στα €173 από το TomTop. Ο λόγος για την Insta360 ONE action camera.Η τιμή της κάμερας στην σελίδα της εταιρίας είναι στα €359 αυτή τη στιγμή, οπότε μιλάμε για πολύ δυνατή προσφορά. Η αποστολή γίνεται με Duty Free Shipping, για να μην έχουμε προβλήματα με το τελωνείο.

Η συσκευή έρχεται με υποβρύχια θήκη, νήμα για 360 λήψεις, μια 8GB SD Card και φυσικά τα καλώδια της.

Η Insta360 ONE διαθέτει αισθητήρα 24MP, με φακούς διαφράγματος f/2.2. Μπορεί να τραβήξει βίντεο 4Κ στα 30fps, ενώ έχει και δυνατότητα λήψης βίντεο 2048×512 στα 120fps, για slow motion. Η κάμερα διαθέτει σταθεροποίηση 6 αξόνων μέσω του γυροσκοπίου. Με αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να τραβήξει πολύ ποιοτικό βίντεο και φωτογραφίες 360 μοιρών, ενώ έχει πολύ καλή σταθεροποίηση, για σταθερά πλάνα.

Η συσκευή μπορεί να κάνει streaming 360° βίντεο στα social media, μέσω του κινητού μας, ενώ έχει διάφορες λειτουργίες, όπως την περιμετρική λήψη του εαυτού μας, μέσω του νήματος που έρχεται μαζί. Επίσης σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε selfie stick, μπορεί να εξαφανιστεί από τις φωτογραφίες μας, κάνοντας τις να φαίνονται σαν drone λήψεις.

Η συσκευή έρχεται με μπαταρία 820mAh, ικανή να προσφέρει αυτονομία 70 λεπτών σε χρήση. Είναι συμβατή με όλες τις iOS συσκευές, ενώ μπορείτε να δείτε την συμβατότητα με Android συσκευές παρακάτω.

Η Insta360 One είναι μια πολύ ικανή Action Camera, που θα σας προσφέρει τρομερές λήψεις.

Προσκαλέστε και του φίλους σας να ψωνίσουν από το TomTop και κερδίστε έξτρα έκπτωση

Let's block ads! (Why?)