Τα benchmarks Steam Deck μόλις διέρρευσαν – και είναι μια φορητή δύναμη

Όταν η Valve παρουσίασε το Steam Deck, η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι το σύστημα προσέφερε “περισσότερο από αρκετή απόδοση για να τρέξει τα τελευταία παιχνίδια AAA σε έναν πολύ αποτελεσματικό φάκελο ισχύος”.

Το τρέξιμο δεν είναι το ίδιο με το “τρέξιμο καλά”, αλλά μπορούμε να ξεκουραστούμε λίγο πιο εύκολα σε αυτό το μέτωπο τώρα, καθώς ένας Κινέζος χρήστης έχει κυκλοφορήσει σημεία αναφοράς που λαμβάνονται από ένα κιτ ανάπτυξης Steam Deck. Δεδομένου ότι αυτό δεν είναι το τελικό προϊόν, πιθανότατα δεν μπορείτε να πάρετε αυτά τα στοιχεία ως πανομοιότυπα με αυτά που θα προσφέρουν οι πρώτες μονάδες λιανικής, αλλά είναι απίθανο η απόδοση να επιδεινωθεί μόλις βελτιστοποιηθούν τα πράγματα.

Τι πρέπει να αγοράσετε; Κατάστρωμα ατμού vs Nintendo Διακόπτης OLED
Τα καλύτερα παιχνίδια pc αυτή τη στιγμή
Επιπλέον: Πρακτική αξιολόγηση Nintendo Switch OLED
Χωρίς τη δυνατότητα εύκολης εκτέλεσης πραγματικού λογισμικού συγκριτικής αξιολόγησης στο Steam Deck, ο χρήστης στράφηκε σε μια σειρά παιχνιδιών για να δοκιμάσει την απόδοση του πραγματικού κόσμου. Και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα, με μόνο ένα – Cyberpunk 2077, προβλέψιμα – να δυσκολεύει το Steam Deck.

Ξεκινώντας από το Shadow of the Tomb Raider, το παιχνίδι παρέδωσε ένα στερεό 30fps συν στις υψηλότερες και υψηλές προεπιλογές, με την απόδοση να ανεβαίνει εύκολα στα 60fps μειώνοντας λίγο περισσότερο τα πράγματα. Ο Doom ήταν εξίσου ικανός να χτυπήσει το μαγικό ρυθμό καρέ 60fps στη μεσαία προκαθορισμένη ρύθμιση, πέφτοντας σε ένα πολύ playable 46fps με την ποιότητα να ανεβαίνει μια εγκοπή.

Όπως θα περιμένατε για ένα παιχνίδι που είναι τώρα 8 ετών, το DOTA 2 έτρεξε πολύ άνετα στο Steam Deck, χτυπώντας μέχρι 47fps στην υψηλότερη ρύθμιση και 80fps στο χαμηλότερο (έξοδος σε εξωτερική οθόνη, δεδομένου ότι η οθόνη του Steam Deck είναι ένας αριθμός 60Hz).

Το Cyberpunk 2077, ωστόσο, αποδείχθηκε πιο προβληματικό. Όχι μόνο παρέδωσε το ένα δυστύχημα του Steam Deck κατά τη διάρκεια των δοκιμών, αλλά η απόδοση είχε κολλήσει γύρω από το επίπεδο 20 έως 30fps n ‘High’ με κάποια κατάψυξη.

Εξοργιστικά, ο leaker δεν αποκάλυψε πώς απέδωσε όταν εφαρμόστηκαν χαμηλότερες ρυθμίσεις γραφικών. Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι τα προβλήματα του Steam Deck εδώ δεν φαίνεται να έχουν καμία σχέση με τη σύσταση του παιχνιδιού για SSD για καλύτερη απόδοση, καθώς ο leaker αναφέρει ότι το υλικό έχει 512GB χώρου σε ένα σημείο (μόνο το entry-level μοντέλο 64GB χρησιμοποιεί πιο αργό χώρο αποθήκευσης eMMC).

Μετά από 3 ώρες χρήσης, το Steam Deck είχε προφανώς πέσει από 100% μπαταρία σε 46%, κάτι που δεν είναι καθόλου κακό, και αρκετά κοντά στην εκτίμηση της Valve για δύο έως οκτώ ώρες. Αλλά όλα αυτά τα παιχνίδια AAA σε ένα τόσο μικρό πακέτο οδηγούν σε μια συσκευή που σίγουρα θα πάρει toasty: μετρώντας τη θερμοκρασία στη μέση της συνεδρίας αποκάλυψε ένα υψηλό 42.6 βαθμών Κελσίου (108 μοίρες F) στην πλάτη, αν και αυτό ήταν κάτω σε ένα πιο χρησιμοποιήσιμο 29 βαθμούς C (84 F) στις λαβές.

Οι πρώτοι υιοθετημένοι θα πάρουν τα Steam Decks τους τον Δεκέμβριο, αλλά αν χάσατε αυτό το σκάφος έχετε μια μεγαλύτερη αναμονή μπροστά σας, με τη Valve να αναφέρει μια ημερομηνία αποστολής “μετά το 2ο τρίμηνο του 2022”.

Περισσότερα: Το κατάστρωμα ατμού βαλβίδων φαίνεται φοβερό, αλλά περιμένω μέχρι ο Razer να κάνει ένα

More from author

Related posts

Advertisment

Latest posts

Ενεργοπόιησε το νέο SteamDeck UI στο Steam σε Windows/Linux

Έχετε παραγγείλει μια κονσόλα και δεν έχει έρθει η ακόμα η σειρά σας για να την πάρετε?  Εμείς σας έχουμε την λύση, δοκιμάστε πρώτοι...

Το “σπάσαμε”, Πειράζοντας το ZTE MU5001 5G

https://www.youtube.com/watch?v=yC5ov9M0jDE&t=5s ZTE-MU5001 BROWSER HACK GitHub: https://bit.ly/3s1cAlR Thread on Adslgr: https://bit.ly/3tQpoxK Subscribe εδώ 👉 https://bit.ly/3fNrYws Follow this Steps to Unlock Open your browser and go on ZTE MU5001 interface...

5G Internet Στο σπίτι με το ZTE MU5001 (Vodafone Giga to Go) (Review)

https://www.youtube.com/watch?v=UgGDLdKAxpo&lc=UgydpdwpEIuyrxVAPpV4AaABAg MiFi MU5001 5G 241,80€  Μέγεθος Οθόνης 12,4'' Κατασκευαστής ZTE Μπαταρία 4300mAh Βασικά χαρακτηριστικά Έτος λανσαρίσματος 2021 Λειτουργικό σύστημα Linux Τύπος SIM nano-sim Μοντέλο MU 5001 Δίκτυα 5G Διαστάσεις Μήκος 18.5 χιλ. Πλάτος 73.0 χιλ. Βάθος 133.0 χιλ. Βάρος 220 γρ Περιλαμβάνονται στη συσκευασία Καλώδιο φόρτισης & φορτιστής Εγχειρίδιο χρήσης Πληροφορίες Επεξεργαστή Μοντέλο...