Η Huawei πριν από μερικές ημέρες, προέβη στην επίσημη παρουσίαση της σειράς Mate 20 για την αγορά της Κίνας. Είναι διαφορετικές εκδόσεις, από αυτές που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες εβδομάδες για την παγκόσμια αγορά. Και αποτελεί κανόνα να δημοσιεύονται reviews του DxOMark για την κάμερα ενός νέου flagship smartphone όταν αυτό ανακοινώνεται. Ωστόσο όμως η Huawei αναφέρει ότι κάτι τέτοιο σκοπίμως δεν γίνεται.

Κατά τη διάρκεια του launch event, η Huawei αποκάλυψε ότι δεν σκοπεύει να διαθέσει οποιοδήποτε DXOMark score για οποιοδήποτε μοντέλο της σειράς Mate 20 series. Και ο λόγος, είναι ότι τα benchmark scores των συσκευών της στο DxOMark είναι πολύ υψηλά. Προφανώς, τα Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20X και Mate 20 Porsche design έχουν όλα πολύ δυνατά camera setups. Το Mate 20 Pro σίγουρα θα είναι το καλύτερο, σύμφωνα με το gizmochina, με το τριπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος αποτελούμενο από φακούς των 40 +20+8 MP. Ίσως ποτέ δεν θα μάθουμε πως τα πηγαίνουν στις ανεξάρτητες δοκιμές του DxOMark.

Βάσει των μέχρι τώρα δεδομένων, το P20 Pro συνεχίζει να αποτελεί το smartphone με την υψηλότερη βαθμολογία στο DxOMark με 109 βαθμούς. Το iPhone XS Max με 105 και το Mi Mix 3 με 103 (+ Note 9 και HTC U12+).

Let's block ads! (Why?)