Η αναπαραγωγή τίτλων του Epic Games Store στο Steam Deck μόλις έγινε πολύ πιο εύκολη

Χάρη στο Junk Store, μια νέα προσθήκη Decky Loader, μπορείτε να εκτελέσετε και να εγκαταστήσετε παιχνίδια από το Epic Games Store χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε τα πάντα στη βιβλιοθήκη σας με μη αυτόματο τρόπο.

Η βιβλιοθήκη παιχνιδιών του Steam Deck είναι εντυπωσιακή όπως είναι. Ένα τεράστιο κομμάτι της βιβλιοθήκης Steam μπορεί να παιχτεί εν κινήσει. Ακόμα καλύτερα, αν βαρεθήκατε τα ίδια παλιά παιχνίδια στο κατάστημα Steam, το Nvidia GeForce Now , το Xbox Game Pass , ακόμη και το Epic Games Store μπορούν να εγκατασταθούν για να επεκτείνουν ακόμη περισσότερο τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας.

Η κύρια προειδοποίηση με την εκτέλεση πρόσθετων εκτοξευτών παιχνιδιών στο Steam Deck είναι ότι η εγκατάσταση μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία. Η εγκατάσταση οποιουδήποτε πρόσθετου εκτοξευτή περιλαμβάνει πολλά βήματα. Οι περισσότεροι μέσοι ιδιοκτήτες Seam Deck ενδέχεται να μην είναι εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν αυτήν την τεχνική πρόκληση. Ευτυχώς, η εγκατάσταση του Epic Games Store στο Steam Deck έγινε πολύ πιο εύκολη, χάρη σε μια νέα προσθήκη Decky που ονομάζεται Junk-Store.

Το Junk-Store είναι μια προσθήκη Decky Loader που σας επιτρέπει να εκτελείτε το Epic Games Store στο Steam Deck. χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από τη λειτουργία παιχνιδιού. Μέχρι τώρα, η αναπαραγωγή παιχνιδιών Epic στο Steam Deck περιελάμβανε τη μη αυτόματη προσθήκη όλων των παιχνιδιών σας στη βιβλιοθήκη σας και τη λήψη του Lutris ή του Heroic Games Launcher. Το Junk-Store απλοποιεί αυτή τη διαδικασία και ενσωματώνει τα Epic παιχνίδια σας στη βιβλιοθήκη σας στο Steam, εφόσον έχετε εγκαταστήσει το Decky στη συσκευή σας.

Αρχικά κοινοποιήθηκε από το YouTuber Steam Deck Gaming , το πρόσθετο Junk-Store που κυκλοφόρησε πρόσφατα μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημα Decky. Αυτή η “επαναστατική” προσθήκη θα σας δώσει πρόσβαση στα παιχνίδια του Epic Games Store και θα τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας στο Steam. Τίτλοι όπως το Fall Guys, που δεν είναι πλέον διαθέσιμοι για λήψη στο κατάστημα Steam, μπορούν πλέον να εκτελούνται στο φορητό υπολογιστή χωρίς προβλήματα. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από τα δωρεάν μηνιαία παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο Epic Games Store.

Προς το παρόν, το Junk-Store υποστηρίζει μόνο παιχνίδια Epic Games Store. Ωστόσο, σύμφωνα με το Steam Deck Gaming, οι προγραμματιστές της προσθήκης εργάζονται για την υποστήριξη του καταστήματος GOG Store στο μέλλον.

Αν θέλετε απεγνωσμένα να παίξετε τα παιχνίδια σας GOG στο Steam Deck, υπάρχει πάντα το Heroic Game Launcher. Ωστόσο, η διαδικασία εγκατάστασης του θα είναι πιο περίπλοκη από το πρόσθετο Junk-Store που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

spot_imgspot_img

Subscribe

Related articles

Εγκαταστήστε τα Epic Games στο Steam Deck με το Junk-Store

Ενώ το Steam Deck παραμένει αναμφισβήτητα ο πρωταθλητής Pound-for-Pound...

Άσχημα τα νέα για το Resident Evil 9

Όπως φαίνεται, οι fans των Resident Evil παιχνιδιών θα...

2024.5: Just a little bit smaller

2024.5: Λίγο μικρότερο 1 Μαΐου 2024 Franck Nijhof   Πυρήνας Σημειώσεις έκδοσης Σχόλια Home Assistant Core...

Mary & Josh Win Grammys Newcommers of the Year With Their Debut Album

I actually first read this as alkalizing meaning effecting...

Before Concert Therapy: Breathtaking Barbados Walking Experience

I actually first read this as alkalizing meaning effecting...
spot_imgspot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here